» Labaratuvar

TS EN ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi ve TS EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi denetiminde, sağlıklı beslenme ve ürün kalitesinde temizlik, hijyen ve sanitasyon uygulamalarının öneminin bilincinde üretim ve hizmet sunumu yapmaktayız.

Bu düşünce doğrultusunda hammadde alımından hizmet sunumuna kadar olan tüm aşamalarda iç kalite ve hijyen denetimleri, kendi bünyemizdeki mikrobiyoloji laboratuvarımızda uzman gıda mühendislerimiz tarafından yapılmaktadır. Belli periyotlarla yapılan analizlerle kullandığımız alet ekipman,çalışma yüzeyleri,personelin sağlık ve denetimi,hammadde ve ürünlerdeki temizlik hijyen ve dezenfeksiyonun etkinliği sürekli olarak ölçülmektedir.

Güvenli gıda üretimi için güvenli hammadde teminini sağlamak  amacıyla,Türkiye’nin alanında önde gelen firmalarından alınan her parti ürün,kalite kontrol ve satınalma müdürlerimiz tarafından girdi kontrol, platform, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçmektedir.

Bu sayede üretimin ilk aşamasından başlayıp servis sevkiyat aşamasına kadar olan her işlem basamağında gerekli temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon uygulamaları eşliğinde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli üretim gerçekleştirmekteyiz.

› Anasayfa  |  › Kurumsal  |  › Sertifikalarımız  |  › Yemek Menüsü  |  › Labaratuvar  |  › Galeri  |  › Bize Ulaşın

Copyright © Seferoğlu Yemek | 2013
 Aktif Ziyaretçi : 1 | Toplam Ziyaretçi : 59825